Sirius

Yekra Player

Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.

Sirius

“Sirius” is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.

In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.

maandag 11 juli 2011

Weg met ons!

Weg met ons, dat is het gevoel dat me bekruipt als ik sommige berichten en blogs lees die ik in mijn time-line op twitter voorbij zie komen.

Doorgeslagen tolerantie jegens iedereen die niet Nederlands is en haat jegens Nederlanders die door de jaren heen minder tolerant zijn geworden. Want heej jij denkt anders dan ik dus ben je een fascist want je hebt een mening over de ISLAM. Dat de ISLAM ook een mening heeft over ongelovigen en Joden maakt even niet uit. Dat is blijkbaar geen enkel probleem.

In Nederland anno 2011 is het hebben van een mening die onwelgevallig is genoeg reden om gedemoniseerd en bedreigd te worden met goedkeuring van de gutmensch wel te verstaan. Opmerkingen als "ja het hoort natuurlijk niet maar ik begrijp het wel". komen aan de lopende band voorbij. U leest het goed. Er is begrip voor doodsbedreigingen aan het adres van iemand die de ISLAM bekritiseerd. Zover zijn we al in Nederland begrip voor doodsbedreigingen vanwege een mening die overigens volledig op feiten is gebaseerd, je moet ze alleen wel willen zien. Kritiek op de ISLAM is dodelijk en dat is heel normaal volgens de gutmensch.

Het lijkt er wel eens op dat sommige mensen het probleem proberen te ontkennen in de hoop dat het probleem er dan ook maar niet is. Maar niets is minder waar. Het zijn deze mensen die het probleem nog veel groter maken dan het in werkelijkheid is, en werpen zich op als strijders tegen het zogenaamde onrecht wat deze mensen wordt aangedaan. "Hoe durven die PVV/VVD tokkies te beweren dat Marokkanen voor overlast en problemen zorgen? Er zijn echt wel goede hoor! Het is een kleine groep die het verpest voor de anderen! Vieze fascisten"

Wel mensen. Als het daadwerkelijk zo'n kleine groep is, lijkt het me een eitje om het op te lossen toch? Die kleine groep is zo in kaart gebracht en opgepakt! Toch? De Marokkaanse gemeenschap weet wie het zijn en zullen dan ook hard optreden tegen die gene die hun een slechte naam bezorgen in Nederland...toch?...Ohw wacht... Neen helaas is de werkelijkheid anders en blijkt die groep toch niet zo klein. Het is juist een kleine groep die wel hun best doet om er wat van te maken. En het is zelfs zo dat deze kleine groep die hun best wil doen zelf ook vaak last heeft van die grote groep die dat kennelijk niet wil. En zelfs bedreigt worden.

Veel gutmenschen wijten de problemen aan de PVV, terwijl het juist de problemen zijn die ervoor gezorgd hebben dat een PVV zich heeft kunnen vestigen in de politiek. Want inderdaad de problemen waren er al voordat de PVV er was, maar dat wordt voor het gemak maar even vergeten. De PVV heeft kunnen groeien omdat in Nederland struisvogelpolitiek bedreven werd. Problemen ontkent, want hier komt het. Problemen erkennen en benoemen zorgt in dit geval voor MEER problemen. En dat is iets wat de gutmensch natuurlijk niet wil. Die leeft liever in zijn eigen wereldje. En die staat mijlen ver van de realiteit af kan ik je melden.

Hoe tolerant moeten we zijn en vooral hoe tolerant moeten we blijven jegens mensen die het niet tegen ons zijn? Ik las gisteren een blog van ene Esther die zichzelf dezelfde vraag stelde. Het antwoord erop was schrikbarend! Tolerant zijn jegens intolerante mensen om ze tolerantie bij te brengen. Dat in de tussen tijd je strot door wordt doorgesneden omdat je een ongelovige hond bent, maakt even niet uit. Want dat is tolerantie door de ogen van de gutmensch. Totaal doorgeslagen en volledig overgegeven aan......ja aan wat eigenlijk?

Weg met ons!

13 opmerkingen:

  1. Het wordt tijd dat de Nederlander opstaat om dat tuig van de straat te rammen. En laten we dan ook die linksche flierefluiters meteen maar even mee pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat binnenkort de pluris toch wel uitbreekt en dan krijgen de gutmenschen de deksel keihard op hun neus. Want ook die worden dan niet ontzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Nederlanders zullen er wel net zo veel tegen doen als tegen het kwartje van kok, het EU referendum, de PvdA wanpraktijken bij stembureau's, etc. Niets dus. We zijn gewoon een laf kutvolk wat liever de andere kant op kijkt dan actie te ondernemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Anoniem

    Daar heb je wel een punt ja. We zijn een laf volk inderdaad. Maar ergens ligt er een grens lijkt mij? Zie Helmond en Bloemendaal. Het begin is er, maar laten we hopen dat het niet zover hoeft te komen en de politiek nu eens een duidelijk standpunt aanneemt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede en voor jouw doen behoorlijk genuanceerde blog :) Ik ben het eigenlijk wel gewoon met je eens. Er is een probleem, en men steekt de kop in het zand wat dat probleem (en een hoop andere problemen) betreft.
    Neemt niet weg dat ik de PVV voor het grootste deel nog steeds een stel domme rednecks vindt :) De PVV gaat de problemen niet oplossen. Ze zijn inderdaad aan de macht gekomen omdat het behoorlijk fout aan t gaan is, in Nederland, en het volk graag een verandering in koers wil zien, maar helaas maakt de PVV weinig waar van haar beloftes, en zijn een hoop PVV leden oerdom (Mevr. Helder en haar aversie tegen statistiek, om maar een voorbeeld te noemen)

    Wat ik ook echt jammer vind, is de reactie van doldrieschteblogger op deze blog.
    "Tuig van straat rammen!" -> ja, want klakkeloos geweld lost zoveel op... Dan ben je net zo goed bezig als dat Marokkaanse tuig.
    "En laten we dan ook die linksche flierefluiters meteen maar even mee pakken!" -> ow ow ow, lekker tolerant zeg! Er is veel mis met links, net als er ook wel wat mis is met rechts. Het is mijn volk ook niet (meer), al was ik vroeger best erg links ingesteld. En als ik tv beelden zie van die krakers die uit het pand gegooid worden, dan schaam ik me ook voor die dreadlocks. Maar ieder zijn mening! Die linkse mensen hebben net zo goed bestaansrecht als die domme PVVers ;) Want als we dat linkse grut "van straat gaan rammen", laten we dan ook meteen die rechtse rakkers oppakken, die hebben gestemd op dit kabinet. Want laten we even eerlijk zijn, ze doen het tot nu toe nauwelijks beter dan de linkse garde het gedaan zou hebben.

    Overigens, Balkenende kabinetten hebben het werkelijk verprutst, en die kun je niet scharen onder links.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. "Weg met Ons" klinkt zo dramatisch. 1 op de 16 Nederlander is moslim. Veel van de problematische jongeren hebben weliswaar een waardeloze opvoeding gehad, door welwillende mensen die geen flauw idee hebben hoe de Nederlandse maatschappij in elkaar steekt, maar geweld gaat niets oplossen. De politie en justitie moeten gewoon hun werk doen. Als die niet genoeg middelen hebben, dan moet dat worden aangepast maar laten we er wel voor waken om in een politiestaat terecht te komen.

    De islam zal over 10 jaar net zo marginaal zijn als de leeg stromende kerken nu. En weet je waarom Richard? Omdat WIJ de dominante cultuur zijn.

    Burgeroorlog, @dries? Tegen wie gaan jullie vechten dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Mirrorman: Geen burgeroorlog, gewoon al het tuig wat overlast bezorgt van de straat afhalen, desnoods door de burgers zelf. Of het wit, zwart of groen is, dat is mij om't even.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @Dries Daar is de politie dus voor en recherche en justitie. Daar betalen we toch voor? Wat stel jij voor? Knokploegen? http://www.youtube.com/watch?v=ZDv2w1WkqQo :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik word een beetje verdrietig van die tweedeling die momenteel gaande is. Blanke Nederlanders die zichzelf tekort gedaan voelen tegenover allochtonen die in hun ogen voorgetrokken worden. Hard tegen hard op de twitters. Wat een onzin allemaal. JA, er is criminaliteit dat moet de kop worden ingedrukt! Keihard! JA er ontsporen jongeren in deze maatschappij van overdaad en welvaart, Helpen die kids, geef ze werk en een opleiding! Ze hebben tegenwoordig een schuld van 8700 euro gemiddeld. DAT ZUIGT! Maar niemand leert ze om met geld om te gaan, niemand beschermt ze tegen de verleidingen van het materialisme ! WIJ willen dat iedereen verantwoordelijk is en vrij, MOOI, Prachtig! Maar niemand leert de jeugd wat dat betekend! ZIJ zien mensen die het goed hebben, die hun plek lijken te hebben gevonden en geld verdienen. Zij worden buitengesloten, OF door hun EIGEN falen OF door de maatschappij en dat is NIET makkelijk, hoe veroordelend WIJ er ook over zijn!

    We moeten zoeken naar gezamenlijke doelen, wat maakt Nederland sterk met wie we hebben EN wie we zijn EN waren (wat dat wordt ook weleens fraaier voorgesteldt als in de geschiedenisboekjes staat!:-0

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je moet dingen bouwen met elkaar, niet afbreken. Competitie is gezond maar je moet wel een gezamenlijk doel hebben. Dat je dingen beter maakt of overzichtelijker of zichtbaarder of duidelijker. Maar mensen zijn ook mensen. Mensen kijken naar andere mensen. Emoties als jaloezie, afgunst en irritatie kunnen niet worden mee genomen in statistieken. Je kan tragische gebeurtenissen wel WILLEN uitbannen uit het dagelijks leven, maar elke dag zal er weer iets gebeuren wat "In het nieuws" komt (En er zijn steeds meer kanalen)

    Jullie volgen juist de mensen die zorgen voor jullie olie op het vuur, om je eigen vuur brandende te houden. In mijn ogen een hond die zijn eigen staart bijt.

    Zet je in voor positieve initiatieven, dat probeer ik, al duurt het soms even, ook: http://www.youtube.com/watch?v=bDT6QqzeV_4

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dries: "Het wordt tijd dat de Nederlander of opstaat om dat tuig van de straat te rammen. En laten we dan ook die linksche flierefluiters meteen maar even mee pakken!"

    Of Anders een Noor?

    Is dit een beetje wat je bedoelde, Dries? of is dat flauw om te zeggen?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. http://xandernieuws.punt.nl/?id=635272&r=1&tbl_archief=&

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een religie die iets over een andere religie beweerd, nee daar komen we verder mee, @Ries?

    BeantwoordenVerwijderen