Sirius

Yekra Player

Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.

Sirius

“Sirius” is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.

In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.

woensdag 27 juli 2011

Religie, de AS van het kwaad

Religie is de AS van het kwaad. Religie staat aan de basis van intolerantie, discriminatie, onderdrukking, dood en verderf. Das een behoorlijke uitspraak hé? En toch ben ik van mening dat religie de voedingsbodem is voor vrijwel alle ellende in het verleden en die we vandaag de dag mee maken.

Zolang ik mij dingen kan herinneren, vechten ze in het Midden-Oosten elkaar de tent uit. Moslims, Joden en Christen voeren een strijd over wie de grootste heeft. Mijn God is beter dan die van jou en mijn God zegt dat je dood moet omdat jij niet de enige echte God vereerd. Of gewoon vanwege het simpele feit dat je niet gelooft of je omdat je als jongen toevallig op andere jongetjes valt of omdat je als meisje bent verkracht, wat natuurlijk geheel haar eigenschuld is. Aldus Allah

Je hebt mensen die menen dat het niet aan religie ligt maar aan de mensen zelf. Dat is maar voor een klein gedeelte waar. Het hangt helemaal van de omgeving en de intelligentie van desbetreffende geloofsdienaar af. Maar als kinderen zoals in Palestina vanaf hun geboorte geïndoctrineerd worden met geloof en daarbij het geloof dat ongelovigen, varkens en honden zijn en alle Joden dood moeten, gaat die vlieger niet meer op. Islamitische sesamstraat waarin kinderen letterlijk zien hoe Joden afgeslacht dienen te worden. Vanaf hun geboorte gevoed met religieus haat. Maar ook regeringsleiders die openlijk roepen dat Israël van de kaart geveegd dient te worden. En dat de Islam op een zekere dag de gehele wereld zal domineren. Dat zeg ik niet dat zijn uitspraken die allemaal terug te vinden, kijken en lezen zijn op het internet.

Maar ook dichter bij huis zorgt religie en zijn aanhangers voor ellende. Daarvoor kijken we even naar Ierland waar christen elkaar de hersens inslaan. Maar ook in Nederland zorgt religie voor onderscheid en polarisatie. Intolerante Moslims die willens en wetens niet mee willen draaien in de Nederlandse maatschappij, gesteund door de linkse kerk. Gescheiden zwemmen, aparte loketten, en uitzonderingen op het paspoort en enorme haat tempels moeten gebouwd worden. En als je daar dan wat van zegt valt links over elkaar heen om je te veroordelen tot intolerante xenofoob en Wilders adept. Blijkbaar vinden ze het allemaal geen probleem om de verworven vrijheden beetje bij beetje in te leveren aan intolerante religieuze.

Of wat dacht je van ondernemers het recht ontnemen op zondag hun winkels te openen, omdat zondag een Bijbelse rustdag is, een dag des heren. Nee, natuurlijk mag de ondernemer dat niet zelf beslissen, daar is geloof nooit een voorstander van geweest en niet voor bedoeld. Religie dicteert en draagt op. En iedereen die zich daar niet aan houd zal branden in het hele vuur. Want dreigen met dood en verderf is iets waar religie erg sterk in is, en waarmee het zijn diep gelovige volgers angst mee inboezemt. En als je als religie het zelfs zo voor elkaar hebt dat je aanhangers zichzelf te midden van de vijand of anders denkende opblazen heb je het helemaal voor elkaar.

Religie heeft als opdracht mensen zich aan voorgeschreven normen en waarden te laten houden, vredig met elkaar te kunnen leven, mits je geloofde in dezelfde God natuurlijk of bereid was je te bekeren. Anders liep het vaak minder goed met je af. Dat was vroeger misschien handig omdat we toen nog niet de kennis hadden die we nu wel hebben. Inmiddels weten we dat de aarde rond is, dat creationisme onzin is en dat de mens is geëvolueerd naar iets wat we nu zijn. Echter weten of vinden de mensen in islamitische landen dat niet, omdat ze bepaalde zaken niet mogen lezen of zien en ze dus kennis wordt onthouden of verkeerd worden voorgelicht. En dat allemaal om een dodelijk sprookje in stand te houden. En al lezen en zien ze het wel, zullen ze het niet geloven, want religie is het sterkste gif wat er door menselijke aderen kan stromen. En de smet op je samenleving.

Wilders, ziet het gevaar van de totalitaire ideologie Islam en weet dat de Koran niet hetzelfde is als de Bijbel en dat de islam geen echte religie is maar een politieke ideologie met een enorme veroveringsdrang. Hij waarschuwt mensen voor deze ideologie die eigenlijk te ziek is om zelfs een religie te noemen, maar helaas wel zo gezien wordt. Domme mensen roepen in mijn TL dat het Wilders is die de oorlog heeft verklaard aan de Islam. Niets is minder waar. Het is de islamitische oorlogsverklaring tegen het westen waardoor Wilders heeft kunnen groeien. Maar al te graag willen bepaalde mensen Wilders een stempel opdrukken van facits en racist. Terwijl het juist hij is dat fascisme en racisme wil bestrijden. Naast de Koran zijn de moslims namelijk verzot op het boek mijn kampf. Hitler pakte immers de vijand van de moslim aan. Namelijk de Jood. Maar het is Wilders die haat zaait.

Kinderen ophangen en homo’s aan kranen laten bengelen is blijkbaar minder erg dan de religie aanspreken die al die zaken mogelijk maken. Ach, en geef ze eens ongelijk, als je de religie aanspreekt op haar daden heb je grote kans dat je de rest van je leven beveiligd dient te worden of dat je op een gegeven moment op straat pief paf poef neergeschoten wordt en er met een mes een briefje in je borst geplant wordt, omdat je kritiek hebt geuit en Mohammed een kleuterneuker hebt genoemd. Maar nog is het allemaal de schuld van Wilders.

Het was nu een Noor, die gevoed door religieuze motieven (Tempeliers) een van de meest gruwelijke daden in de Europese geschiedenis heeft gepleegd in zijn strijd tegen de islam en zijn regeringsleiders die doof bleven voor zijn kritiek. De man was sympathisant van Wilders en nog vele andere debielen maar dat maakt even niet uit, Wilders is hier de schuldige in de ogen van vele want Wilders voert ook een strijd tegen de Islam. Echter ook al was het een Moslim terrorist geweest die deze gruwelijke daad had gepleegd, hadden de partijen nog steeds over elkaar heen gevallen om Wilders hier de schuld van te geven. Want Wilders zegt lelijke dingen over Moslims.

Nederland is ziek, dood en dood ziek. Maar niet alleen ziek, ook doods en doods bang. Doods bang voor de ISLAM. Links en rechts zouden eigenlijk samen de schouders eronder moeten zetten zodat religie hier geen voedingsbodem heeft, en dat mensen ongeacht afkomst en religie met elkaar samen kunnen leven. Religie mag niet meer zijn dan een privé aangelegenheid, een foute hobby.

Ik zie religie als as van het kwaad, mijn mening. "Maar Richard geloof jij dan helemaal nergens in?" Jawel ik geloof wel ergens in. Er is vast meer tussen hemel en aarde maar ik geloof zeker niet in die monsters die nu aanbeden worden.

4 opmerkingen:

  1. Hoe herkénbaar en hoe écht is dit geschreven! "Gij zult niet doden" zegt de bybel, maar daar had Christen Anders Breivik een andere mening over.
    Oók in de Koran staat dat "men niet mag doden", maar daar denken lieden met bomgordels ook anders over.

    Feit is, dat in beide Heilige Geschriften het doden van mensen wordt afgekeurd. Maar is er ook sprake van verbieden?

    Waar alle ellende om draait, is dat de Islam geen religie is maar een ideologie.
    Aanhangers van de Baghwan, de Klu Klux Clan of de Dominee Jim Jones, zijn(waren) zijn als volgers van hun ideologie tot álles in staat, simpelweg omdat dit hen van 'hogerhand' wordt aangepraat en ingeprint!
    Door deze foutieve denkwijze leeft de Westerse wereld in angst, een angst die niet zal verminderen maar steeds meer zal vermeerderen. Wat een verschrikkelijk vooruitzicht voor onze hedendaagse jeugd.

    Ik heb medelijden met deze jongelui en wens ze - waar ook ter wereld - héél véél sterkte toe om met dit fenomeen te leren leven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Anoniem
    Je schreef: "Oók in de Koran staat dat "men niet mag doden", maar daar denken lieden met bomgordels ook anders over."

    Maar dat is niet juist, in de koran staat heel duidelijk dat de moslims het zwaard moeten pakken en joden neer moeten houwen. Het is een beetje onbegrijpelijk en onverteerbaar, maar het de vrome zuivere moslim is een moordmachine.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @vanhetgoor

    In de bijbel wordt ook vaak gesproken over 'het vermoorden van volkeren' en dergelijke. En NERGENS in de Koran staat letterlijk dat de moslims het zwaard moeten pakken en joden moeten neerhouwen. De Koran en de Bijbel lijken in weze veel op elkaar. Ik kan het weten, ik heb ze beide gelezen. Graag eerst onderzoek doen naar het onderwerp voordat je zinloze leuten gaat neerkwakken op het internet. Typisch een gevalletje van makkelijk beïnvloedbaar door de media.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit staat bij mijn bio op FB: Religie heeft de mensheid in het ongeluk gestort. Er zijn veel doden door te betreuren en er zullen er helaas nog velen volgen uit naam van een God waarvan het bestaan niet eens aangetoond kan worden. Zonder geloof geen oorlogen.

    Dus ik ben het hier helemaal mee ens. Mooi geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen