Sirius

Yekra Player

Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.

Sirius

“Sirius” is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.

In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.

maandag 18 juli 2011

De blinde kapitein

Ook al sla je sommige mensen met de feiten om de oren, ze blijven er blind voor. Niet waar! Leugens! - is wat je hoort. Sommige mensen willen het maar niet zien, maar er is wel degelijk een probleem met onze jeugd. Het probleem is alleen dat je het niet mag benoemen, want dan ben je een racist en fascist. Soit, dan maar een racist of fascist. Ik noem het realist.

Ik snap zelf ook wel dat er ook roomblanke jongeren zijn die ook voor problemen zorgen, echter is de overgrote groep allochtone raddraaiers toch oververtegenwoordigd. En dat terwijl allochtonen vooralsnog een minderheid vormen in Nederland, dat is geen kleine groep meer die het voor de rest verpest. Het is een kleine groep die wel normaal meedoet.

We zijn op een punt aangekomen in Nederland dat als je als Nederlander je wilt beschermen tegen het tuig, je de stempel racist krijgt en dat als je slachtoffer bent van het tuig, het een incident betreft van een beschadigde ziel die zijn draai in de samenleving niet kan vinden. Zijn gedrag vloeit voort uit het falen van het systeem. Althans, dat is wat de mensen je graag wijs maken.

Dat het door het falen van het tuig zelf komt, daar wordt aan voorbij gegaan. Ze zouden niet genoeg kansen krijgen, niet genoeg worden gemotiveerd, niet genoeg dit en niet genoeg dat. Nou mensen, ik kan je vertellen: het is nooit genoeg. Dit tuig heeft er gewoon geen zin in. Werk? Ben jij gek! En dan belachelijk veel belasting betalen zeker! School? Tussen al die blanke hoeren en provinciale christenhonden en ander autochtoon tuig? Jij bent gek! Ik word rapper met mijn gang! Check mijn pipa dan!

Uiteraard uitzonderingen daar gelaten. Er zijn ook studerende allochtonen, ik ken ze. Maar weet je. Die gaan niet in Nederland werken. Een Turkse vriend van mij studeert rechten, maar na zijn studie vertrekt hij naar Turkije om daar te gaan werken want hier moet hij teveel belasting betalen en dit is niet zijn land, hij heeft kunnen profiteren van allerlei regelingen die je hier wel hebt en in Turkije niet, maar na zijn studie vertrekt hij weer. So much for loyalty dus. Maar goed dit is de algemene tendens in de grote steden. Er is een kleine groep die wel wil en een grote groep die niet wil. De mensen willen dat alleen niet zien, het is ze een doorn in het oog. En niemand vind het natuurlijk leuk om erachter te komen dat je jaren lang met een glimlach in de maling bent genomen. Maar feitelijk is het wel zo. De ene helft maakt er een zooitje van, de andere helft draait mee tot dat ze feitelijk waardevol voor de samenleving zouden kunnen zijn maar vertrekken vanwege het ongunstige belasting klimaat. En “Dit is niet mijn land vriend”

Hebben de problemen te maken met de ISLAM? Ik ben geneigd om nee te zeggen maar indirect is die link er wel degelijk. Nee, dat tuig komt niet in een moskee, of althans niet zo vaak als ze zouden moeten. Maar dat weten pa en ma dan meestal weer niet. Thuis worden ze streng islamitisch opgevoed en ze verteld dat ze boven alles Moslim zijn en dat de Koran hun enige wetgever is. Er is totaal geen respect voor de Nederlandse maatschappij, niet vanuit de moskee en niet vanuit de thuis situatie. Ze zijn meesters in het plukken, dat dan weer wel. Elk subsidie potje uitkering en vergoedingen weten ze als geen ander te vinden. Uiteraard gesteund door de Gutmensch met zijn morele superioriteits gevoel.

We zitten in een neerwaarts spiraal. Het tuig blijft en pleegt een aanslag op de sociale voorzieningen en veiligheid en de goede vertrekken naar andere oorden en laten ons achter met de rotzooi. Het onderwijs wordt elk jaar slechter en naar beneden bij gesteld om de jeugd toch de kansen te geven die ze niet willen pakken. Nederland is een zinkend schip met een blinde kapitein aan het roer.

1 opmerking:

  1. @Richard

    Jij schetst graag een doem scenario. En dat doe je misschien op feiten, maar alleen die jou uitkomen. Jouw roomblanken hebben misschien geen bontkraagje en een aftands scootertje maar plegen hele andere misdaad http://www.vastgoedmarkt.nl/opinie/Klimop-proces of http://nl.wikipedia.org/wiki/Nina_Storms . Dat soort mensen kosten ons miljarden!

    Natuurlijk is er een probleem met de jeugd. Dat was vroeger ook zo en zal ALTIJD zo zijn! Hoe wij daar als maatschappij mee omgaan is de crux! Je kan iedereen die zich ergens aan schuldig maakt naar tuigdorpen, gevangenissen en heropvoedingskampen sturen. Weet je, Ries, we offeren 1 provincie op voor al het schorriemorrie van Nederland! Hek eromheen, torens, prikkeldraad, hoppa! weg ermee!

    Ik geloof er niet in. Alleen maar thee drinken is het ook niet maar alleen repressie is het ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen