Sirius

Yekra Player

Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.

Sirius

“Sirius” is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.

In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.

donderdag 21 juli 2011

Duurzaamheid? Dat is alleen voor jullie!

Tegenwoordig ben je niet hip meer als bedrijf als je niet bezig bent met duurzaamheid. Er zijn zelfs hele lijsten met bedrijven die duurzaam bezig zijn en daardoor dus een beter bedrijf zouden zijn.

Nou ben ik persoonlijk niet tegen duurzaamheid, ik bedoel een beetje verantwoordelijkheid nemen kan geen kwaad en als we het milieu wat kunnen ontlasten dan ben ik daar een voorstander van. Sommige bedrijven hebben zelfs een werkgroep die vol-continu met duurzaamheid bezig is. Ze verzinnen van alles! Maar of het altijd zo duurzaam is als ze willen laten blijken valt te betwijfelen.

Een van de ideeën is een papierloos kantoor. Leuk natuurlijk maar praktisch bijna onuitvoerbaar. In ieder geval als de bedenkers hiervan zich zelf niet houden aan deze “afspraak” . Oké toegegeven ze printen hun mails bijna niet meer uit. Maar natuurlijk wel die leuke flyer van greenpeace! En wat dacht je van die nieuwe Fokke&Sukke! Dat moet gewoon aan de muur. Ohw, en ik doe aan Yoga op m’n kantoor dus ik plak het raam naast de deur af met kekke posters en stripjes, want zo rollen wij duurzame typjes!

Maar goed een papierloos kantoor. Wat is daarvoor nodig? Een goed beeldscherm het liefst lekker groot zodat ik 2 A4 vellen naast elkaar kan lezen. Ohw en doe ook maar een e-reader en een Ipad. Dat het scherm de reader en de ipad gemaakt besteld en bezorgd moeten worden gaan ze even aan voorbij. Die 10 velletjes papier die je nu niet print is een grotere aanslag op het Milieu als 300 pakken papier! Maar heej, naar de buitenwereld toe komt het leuk en duurzaam over. En dat is het hele idee. Holladijee!

Maar goed, al die kekke ideetjes moeten natuurlijk ook nog onder de aandacht van het personeel gebracht worden. Dus we gaan natuurlijk iedereen een e-mail sturen met hoe goed we wel niet bezig zijn! Een papierloos kantoor jongens! Dat is de natte droom van alle hippies! Goed bezig! Of misschien toch niet? Neen, het personeel wordt natuurlijk wel doormiddel van fancy en hippe flyers op de hoogte gebracht van alles wat er binnen het bedrijf gebeurd, flyers die vanuit het post vak vaak nog ongeopend in het ronde archief verdwijnen en daarmee in één klap, buiten dat het ook nog eens veel geld kost, de goede bedoelingen de nek omdraait.

Maar goed, dat het geld kost dat moet dan klaarblijkelijk maar, maar dat gaan ze zelf natuurlijk niet betalen, want naast papier moeten we natuurlijk ook van die vieze stinkauto’s af of in ieder geval het gebruik ervan zo onaantrekkelijk mogelijk maken. Auto’s zijn vies bah en de bestuurders daarvan de vijanden van het milieu! Daarmee die van ons! Dus in plaats van de parkeer gelegenheden te laten voor wat het op dit moment is, gaan we een enorme ondergrondse garage bouwen voor al die auto die we hier niet willen zien. En dan gaan we de bestuurders daarvan 2,50 per dag vragen omdat ze met die stinkauto naar het werk komen. Dat het je dan zo’n 600 euro per jaar kost boeit ons geen reet, dan moet je de auto maar laten staan en op de fiets komen. Ohw en openbaar vervoer, ja is leuk hoor. Maar dat vergoeden we natuurlijk maar voor de helft. Jij wilt hier werken dus betaal jij er ook maar voor gekkies!

Fijne dag nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten