Sirius

Yekra Player

Yekra is a revolutionary new distribution network for feature films.

Sirius

“Sirius” is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency Medicine doctor turned UFO/ New Energy researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experiences with UFOs and with the cover-up.

In the course of his research Dr. Greer is asked to look at an amazing find: a humanoid specimen, 6 inches long from the Atacama Desert. Not until 2012 was he given permission to take bone samples and DNA from the specimen. At that same time a pre-eminent geneticist, hearing of this find, offered to do DNA testing. He enlisted an MD from the same university,- world renowned for his work with skeletal anomalies, to view the x-rays and CT scans. Their expertise along with Dr. Greer’s expansive knowledge of the subject bring more questions than answers. Where did this “Atacama Humanoid” come from? Are there others like it? What does it say about the origin of the human species?

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.

woensdag 13 juli 2011

De omgekeerde wereld

De omgekeerde wereld. Dat is het Nederland waar we anno 2011 in wonen. In Nederland is het slachtoffer de dader en de dader het slachtoffer. Hoe komt dat toch?

In Nederland hebben we de zieke drang overal een verklaring aan te willen hangen. Een straatrover rooft om te overleven is de gedachte, maar is dat eigenlijk wel zo? Nee, dat is niet zo, een straatrover rooft voor snel geld om nieuwe Nikes te kunnen kopen en om te kunnen patsen bij zijn matties. Er zit niets anders achter dan hebzucht en luiheid

Het slachtoffer is niet willekeurig, die worden zorgvuldig uitgezocht. Als ze opvallen door sieraden en een duur mobieltje en ze hebben niet het formaat Bokito , is zo’n iemand al snel de bok. Maar wat krijgt het slachtoffer dan te horen? Ja joh, als je zo opzichtig met sieraden loopt en ook nog eens gaat lopen bellen met die dure IPhone van je, is het vragen om moeilijkheden! Het is een beetje je eigenschuld. DAT is Nederland anno 2011

Wat ze feitelijk zeggen is: Je kunt het zo’n jonge toch niet kwalijk nemen dat hij die spullen van je rooft als jij er zo mee te koopt loopt! De omgekeerde wereld dus. Er is wel begrip voor de dader, maar niet voor het slachtoffer. Want die had beter moeten weten. Het is godverdomme van de gekke! Is het niet gewoon zo dat je met je poten van andermans spullen afblijft ook al loopt hij ermee te koop! Is het niet zo dat straatrovers gewoon asociale schoften zijn, die te lui zijn om te werken en erger, te straat zijn om überhaupt nog aan een normale baan te komen. Waarom lopen er anders zoveel van die kansloze rappertjes rond? Niet omdat ze zoveel talent hebben maar omdat de enige overgebleven optie is voor dat tuig en het mooi aansluit bij hun gangster lifestyle. Want ook dat is een kern van het probleem. Het is stoer om gangster te zijn en MTV en TMF werken hard mee omdat imago zo stoer mogelijk te houden. Snel geld, bling bling en hoeren! Dat is het echte leven volgens veel van dat tuig.

Politiek Nederland moet op gaan treden en stoppen met het knuffelen van de daders en overal een oorzaak in te zoeken. Als er een andere oorzaak is als ik hierboven heb beschreven wordt dat vanzelf duidelijk. Maar stop met knuffelen en start met straffen! En niet alleen de vaak jonge daders maar ook de ouders die hun opvoedkundige taken verzaken

Gelukkig begint die gedachte nu ook door te dringen in de politiek, en de held van vandaag die dit probleem wil gaan tackelen is Edith Bal-Verbeek. Een gedreven VVD raadslid die eindelijk dat straattuig eens aan wil gaan pakken! En wij gaan haar daar in steunen! Dus mensen volg Edith Bal-Verbeek, geef haar info tips steun haar strijd tegen het straattuig! De eerste tip geef ik gratis. Herinvoering dienstplicht, en niet die mietjes opleiding van vroegah, maar met de harde hand discipline bijbrengen. Het kan alleen maar beter worden! Het is tijd voor verandering!

3 opmerkingen:

  1. Je vergeet dat gedeelte dat je vrouwen in korte rokjes mag verkrachten omdat ze dan hoer zijn volgens de islam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm de korte rokjes is me al voor geweest. Ik sta helemaal achter je. Ze moeten ook met hun klauwen van andermans spullen afblijven en zijn idd te lui om te werken.Het kost ons meer geld dan men denkt.Hebben overal een excuus voor.Werk zat, maar hebben nog nooit wat gedaan en verwachten een leidinggevendebaan waar ze weinig of niets hoeven te doen.Die dienstplicht is zo gek nog niet, alles bijbrengen wat ze in hun jeugd niet meegekregen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In het blog wordt de spijker op z'n kop geslagen! De militaire dienstplicht was een goede graadmeter om de opvoeding mee af te sluiten. Van adolescent naar volwassen. De puntjes op de i werden er door de overheid erop gezet qua discipline. De dienstplicht had een duidelijke dubbelfunctie.

    De linkse kliek, sowieso standaard tegen alles wat discipline vertegenwoordigt, heeft haar kans schoon gezien om ons leger af te breken.

    Dagelijks geniet ik nog van hetgeen ik heb geleerd in 'dienst'. Het heeft mij niet alleen een goede discipline geleerd, maar ook nog eens een groot aantal andere zaken, waardonder samenwerking, teamspirit en tot in lengte van tijden de praktische zaken als verzorging. PSU kast niet op orde, dan gaat de kast om! was het credo.

    Er is echter één ding wat mij nog dagelijks steunt in mijn leven en dat is respect! In dienst wordt het afgedwongen, maar op latere leeftijd onderken je het belang daarvan.

    Wanneer je vroeger een stempel als 'boefje' had, dan was daar een oplossing voor en kwam je bij de 'zandhazen'. De militaire leiding van 'Van Heutsz' wist wel een oplossing voor afwijkend gedrag!

    Ik stem vóór het herinvoeren van de dienstplicht. En kom nou niet met argumenten dat het duur en onwenselijk is, want die 'gasten' hebbben nu veelal een uitkereing dus betalen doen we ze toch uit de sociale pot en de kosten om deze hedendaagse 'boefjes' in het gareel te krijgen zijn substantieel lager dan alle kosten die zij nu veroorzaken bij overheid, politie, zorginstellingen, slachtoffers etc.

    Dus? Volg Edith!

    BeantwoordenVerwijderen